Betonlook badkamer

Een betonlook badkamer… een steeds meer populaire toepassing van zowel vloer- als wandafwerking. Betonlook in uw badkamer wordt gerealiseerd met het product beton ciré. Betonlook vloeren en wanden geven de ruimte een erg bijzondere uitstraling. Betonlook is op diverse manieren toe te passen in uw badkamer. Zo kunnen we bijvoorbeeld de vloer, de wanden, maar ook de verschillende badkamermeubels met betonlook afwerken.

Een groot voordeel van betonlook in uw badkamer is het feit dat het gebruikte materiaal zelf al waterdicht is en er geen voegen zijn waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Daarnaast kunnen we materiaal afwerken met een speciale bacteriedodende sealer waardoor uw betonlook badkamer eenvoudig schoon te houden zijn.

Betonlook badkamer in verschillende soorten en kleuren

Betonlook in uw badkamer is in verschillende kleuren en met verschillende eigenschappen verkrijgbaar. De Beton Cire Vakman kan u uitstekend adviseren op het gebied van toepassing, kleur en producteigenschappen. Neem telefonisch contact op via 06–53392241  en bespreek de mogelijkheden met ons.

Meer informatie over betonlook badkamer?

Wilt u meer informatie over een betonlook badkamer? Neem contact met ons op, bespreek de mogelijkheden voor uw situatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!