Betonlook vloer

Betonlook vloeren zijn enkele jaren geleden door interieurarchitecten geintroduceerd en krijgt de laatste tijd steeds meer bekendheid. De betonlook vloer is inmiddels een behoorlijk populaire vloerafwerking die in verschillende ruimtes goed tot zijn recht komt. Tegenwoordig worden de beton look vloeren niet alleen meer in de retail sector gebruikt, maar is het ook onderdeel geworden van een huisinterieur.

Een betonlook vloer is in verschillende kleuren en met verschillende eigenschappen verkrijgbaar. Wij kunnen u uitstekend adviseren op het gebied van kleur en producteigenschappen. Bel ons voor meer informatie op 06–53392241 en bespreek met ons de mogelijkheden.

Beton ciré is licht verend en comfortabel

De lichtverende eigenschappen van een betonlook vloer en warme oppervlak maken het product uitermate geschikt voor een woonkamer of badkamer. Het materiaal is daarnaast dik en krasvast waardoor er vrijwel geen beschadigingen of slijtplekken ontstaan.

Betonlook vloeren in uw badkamer

Een veel voorkomende toepassing van betonlook vloeren is in de badkamer. Beton Ciré is een waterdichte krasvaste betonstuc dat prima aangebracht kan worden op badkamervloeren. Het naadloze product kan worden afgewerkt met een bateriedodende sealer waardoor uw betonlook vloeren eenvoudig schoon te houden zijn.

Meer informatie over betonlook vloeren?

Wilt u meer informatie over een betonlook vloer? Neem contact met ons op, gesprek de mogelijkheden voor uw situatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!