Douche met beton ciré afwerking te Oostvoorne

In Oostvoorne heeft De Beton Ciré Vakman de vloer en wanden van de badkamer met inloop douche gestukadoord in de beton ciré.

Beton ciré in de badkamer met inloop douche

In Oostvoorne heeft De Beton Ciré Vakman de vloer en wanden van de badkamer met inloop douche gestukadoord in de beton ciré. De combinatie van een warme kleur beton ciré met witte wanden en houten geeft een warme uitstraling. De opdrachtgever wilde de beton ciré op de vloer over laten lopen in de muur. Doordat het product in de zelfde kleur aan de muur is aangebracht heeft de badkamer extra diepte gekregen.

Het product beton ciré kan uitstekend worden gebruikt in badkamers vanwege de eigenschappen van het product. Het kent geen voegen waardoor wanden en vloeren gemakkelijk schoon te houden zijn en met de bacteriedodende sealer als afwerking blijft uw douche schoon en hygiënisch.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw douche of badkamer, neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u de verschillende opties die passen bij uw situatie.