Beton Cire badkamer Vivienstraat Den Haag

De Beton Cire Vakman heeft in Den Haag een badkamer mogen voorzien van Beton Ciré.

Geef uw badkamer een betonlook met Beton Ciré

De Beton Cire Vakman heeft in Den Haag een badkamer mogen voorzien van Beton Ciré. Het doel van het project was om de badkamer te voorzien van een mooie robuuste betonlook. De wanden zijn gestukadoord met een mooie donkere kleur Beton Ciré. De wanden met vakken zijn gemaakt van watervast multiplex en afgewerkt met de zelfde Beton Ciré.

De vloer is voorzien van vloerverwarming en gedeeltelijk gestuukt met Beton Ciré. Hierdoor lijken de vloer en de wanden op een natuurlijke manier in elkaar over te lopen. Het andere deel van de vloer is voorzien van vloertegels die goed aansluiten bij de Beton Ciré vloer.

Om het geheel zo goed mogelijk bij elkaar te laten aansluiten is ervoor gekozen om ook het badkamermeubel te voorzien van Beton Ciré en daarmee de betonlook in de gehele badkamer terug te laten komen.

Beton Ciré badkamer iets voor u?

Denkt u dat Beton Ciré iets voor uw badkamers is? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Neem telefonisch contact op via 085 006 90 93 of vul ons contactformulier in.

Beton Ciré is niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, het geeft de ruimte ook een bepaalde sfeer. Welke sfeer, dat kunt u natuurlijk zelf beslissen! Van strak en modern tot warm en elegant…