Beton Ciré Vloer

  • Beton Cire Toscaanse vloer
  • Beton Cire Vloer Den Hoorn
  • Beton Cire Vloer Nootdorp

Beton-Floor is een nieuw type Beton Ciré Vloer dat speciaal is ontwikkeld voor vloeren. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. Beton-Floor geeft een natuurlijk beton-look en is geschikt voor grote oppervlaktes. Net als Beton-Cire is Beton-Floor verkrijgbaar in ruim 100 verschillende kleuren. Dit zorgt ervoor dat u zeker bent van een woon-beton dat bij uw woning past. Beton-Floor is een specialistisch woonbeton dat uw vloer net even dat beetje extra geeft, wat uw woning uniek maakt.Vandaag heeft de importeur zijn nieuwe beton-floor ( beton-ciré speciaal voor op de vloer en aangebracht door gediplomeerde mensen) gelanceerd tegen een extreem scherpe prijs.

Beton Ciré Vloer – Trendy en gemakkelijk te reinigen

Een moderne gladde betonvloer met een matte finish en de schakeringen van echt beton. Makkelijk te reinigen en trendy. Uitermate geschikt voor vloerrenovatie en voor over de nieuwe cementdekvloer in uw opgeleverde woning. Met zijn 2 tot 3 mm kan deze dus eigenlijk overal geplaatst worden.

Beton-floor is geschikt voor diverse vloertoepassingen

Beton-floor ( Beton Ciré Vloer ) is te gebruiken op bijna alle vloerondergronden. Ook geschikt in kantoor en winkelruimte. Tevens kan deze buiten geplaatst worden.

Beton floor is bijzonder geschikt voor vloeren en is uiterst slijtvast en is na een Hydrofobe behandeling gemakkelijk schoon te houden. Beton floor heeft ook een goede weerstand tegen temperatuurschommelingen en is daarom ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming. De gepolijste beton heeft een mooie glans en heeft een breed scala aan kleuren en biedt een zinderende patina of glanzend uiterlijk.

Interesse

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte dan kunt u contact opnemen met Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn. Bel naar 085-0069093 of vraag gemakkelijk online een offerte aan.

Projecten

Bekijk onze projecten voor meer foto’s van door ons gerealiseerde projecten.