Betonstuuk

Beton stuuk esthetisch, duurzaam en inspirerend

Beton is allang niet meer louter functioneel, maar wordt door de strakke, simpele en ruimtelijke uitstraling door architecten steeds vaker gezien als een materiaal met esthetische allure. Dat past ook in de trends waarin de woonconsument van nu steeds vaker niet alledaagse oplossing kiest voor de aankleding van binnen en buitenruimtes. Beton stuuk heeft een decoratieve stuuklijn samengesteld waarin er verschillende betonstijlen gebundeld zijn.

Hiermee is het mogelijk om elke ondergrond in elke omgeving een pure betonuitstraling te geven. Geheel in traditie van Betonlook gebeurd dit niet in voorspelbaar grijs, maar zorgt de inspirerende kleurkeuze ervoor dat ‘betonnen’ wanden een persoonlijk tintje meekrijgen.

Kleur is smaakgebonden. de een houdt van warme tinten, terwijl de ander een voorkeur heeft voor een koele en zakelijke uitstraling.

Het is belangrijk om voor het interieur of exterieur kleuren te kiezen die passen bij smaak  en voorkeur en ook nog eens voor balans. M. Boxhoorn bied ondersteuning in de keuze die past bij de architectuur, het design of de omgeving, rekening houdend met persoonlijke smaken.

De mogelijkheden van een betoneffect met stucwerk zijn vrijwel onbegrensd. De toegepaste techniek zorgt ervoor dat de betonuitstraling zelfs mogelijk is op een geïsoleerde, gestuukte gevel. Ook voor natte ruimten en keukens, zoals de badkamer of binnenbaden, is er een geschikt betoneffect. Betoneffecten in stucwerk word toegepast in zowel de particuliere als in de utiliteitsbouw.