Frescolori

Frescolori stucwerk; wanneer natuur design wordt!

Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn presenteert met trots een nieuw, exclusief concept in wandafwerking. Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn is in het bezit van het Prinssen officiële Certificaat Frescolori.

FRESCOLORI Stucpleister: Een uniek natuurproduct op basis van kalk  die bijna geheel uit natuurlijke grondstoffen bestaat.

Met FRESCOLORI Stucpleister ontstaan er door kleur en materiaalgebruik in combinatie met het vakmanschap van de stukadoor tal van mogelijkheden om verschillende woon- en leefstijlen te ontwikkelen. Van klassiek, landelijk of romantisch tot zakelijk, retro, design of trendy.

Door het gebruik van de hoogwaardige grondstoffen waaronder kalk, marmerpoeders en granulaten, heeft het een grote diversiteit aan
structuren.

Frescolori is geschikt voor de badkamer, keuken, en leefruimten. Frescolori is een schrob-, kras- en slagvast product. Frescolori kan in bijna alle Ral kleuren geleverd worden.

Op het moment zijn er 10 verschillende structuren te verkrijgen

 

Frescolori Kleuren en Structuur

Structure

Kalk in zijn pure vorm en kleur. Fluwelig wit en met een oppervlakte die de lichtval subtiel ombuigt in zachte tinten zodat de textuur van de ambachtelijke vormgeving goed naar voren komt. Een sobere betovering met een fijne structuur die doet denken aan mineralen.

Concrete

Beton als ruimtebeleving. Koud en warm, glad en met structuur, gesloten en poreus – de spanningsboog van dit materiaal is prikkelend voor de tastzin. Een moderne oppervlakte die massief en solide overkomt.

Smooth

Dit fluweelkleurige oppervlak verspreidt rust en zinnelijkheid. Met een optisch -van oorspong- mineraal effect dat streelzacht aanvoelt. Terughoudend en met een stijlvolle, tijdloze elegantie.

Stone

Mat en ingetogen, gericht op de essentie. Dof en met minerale visuele accenten. Een uitdrukking van een esthetische houding als levenswijze en cultuur. Een natuurlijke sfeer die doorwerkt in de ruimte en die een gevoel van geborgenheid geeft.

Travertine

Puur natuur, met de structuur van het oorspronkelijke texturen. Een spel van het licht, dat een gevoel van diepte, aardsheid en mineralen oproept. Structuren die het materiaal prachtig tot zijn recht laten komen en getuigen van een tijdloze stijl. Een verbinding tussen mens, ruimte en natuur.

Spatulata

Verfijnd en als een spiegel. Een zweem van glans en glorie, een vlak dat vraagt om aangeraakt te worden en de betoverende beleving van grandioze gladheid. De diepte van de oppervlakte is als een kijkje in de ziel van Frescolori spatulata.

Dragged

Geheimzinnig en tegelijk toch vertrouwd, met structuur en aangenaam zacht voor de tastzin verleent het de ruimte de moderne elegantie van het bijzondere.

Overtuig u zelf. Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden! Benieuwd naar de mogelijkheden van Frescolori in uw situatie? Neem contact op met onze experts en laat u voorlichten.