Marrakech walls

Een nieuwe tadelaktverf met de uitstraling van tadelakt-look of beton-look

Leverbaar in alle 111 kleuren van de Fresco kalkverf

Nieuw en revolutionair

Marrakech Walls, heeft een bijzondere uitstraling. de verf is op twee manieren toe te passen. De basisuitstraling van Marrakech Walls is een zeer matte zachte, licht wolkerige betonlook. Of de uitstraling van tadelakt-look.

Het is mogelijk om Marrakech in de badkamer of keuken toe te passen deze moet dan wel behandelt worden met de Dead Flat Eco Sealer. Wij adviseren om de Marrakech niet toe te passen in de douche ruimte.
De dead flat eco sealer is zeer mat. De kalkzeep heeft een zachte glans en zorgt voor extra kleurnuances.

De basisuitstraling is zonder afwerking. Heel basic, maar erg mooi. Een zachte nuance in kleur en een licht wolkerig effect.

Waterafstotend

Marrakech Walls is waterafstotend te maken met de Dead Flat Eco Sealer.

De kalkzeep is in mindere mate waterafstotend. Kalkzeep wordt meer als bescherming en als decoratieve toepassing gebruikt.

Kalkzeep geeft een volle, iets meer donkere uitstraling aan de Marrakech waardoor de kleurnuances nog beter en voller zichtbaar worden. De kalkzeep geeft een zachte glans en biedt bescherming.

Dead Flat Eco Sealer is zeer mat en sluit, mits aangebracht in enkele lagen, de Marrakech af. Deze toepassing is raadzaam in de keuken en badkamer. Voor aanbrengen de Marrakech ongeveer 1 – 2 weken laten uitwerken.

Informatie komt van Pure & Original

Bewerken