Pandomo

Pandomo – Nieuwe wanden voor de bekende omgeving…
Schitterende kleuren, voortreffelijke aanblik.

Kies ook voor Pandomo stucwerk. Pandomo is geschikt voor vloeren, badkamer en wanden.

Pandomo stucwerkHarmonieuze oppervlakten, alsof ze gestucadoord zijn en bovendien nog zo glad en zuiver als een behang, is de nieuwe lijn van PANDOMO Wall met bijzondere accenten in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur. In tegenstelling tot andere decorpleisters vormt PANDOMO, de witte decorpleister op cementbasis, een aanzienlijk harder en tegelijkertijd diffusieopen oppervlak. Het effect: een gladde en belastbare wand die een lust is voor het oog.

Pandomo stucwerk voor uw badkamer of vloer

Pandomo stucwerk badkamerDe oppervlakte wordt met een speciale olie geïmpregneerd, is niet vettig en niet besmettelijk. Het voordeel: vuil kan gemakkelijk worden afgewassen ‘van de oppervlakte. Nog een voordeel van het systeem is dat de geoliede vlakken ten allen tijde opnieuw kunnen worden bewerkt. Zo blijft het in de loop der jaren altijd mogelijk, zonder grote inspanningen, nieuwe accenten met PANDOMO Wall aan te brengen.

Pandomo badkamerBenieuwd of Pandomo stucwerk voor uw situatie ook geschikt is? Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met onze experts.